top of page

alle klubber

Her er en liste over de lokale klubbene som finnes i Norge. Hvis det ikke finnes en klubb der du bor, kan du ta kontakt med Working Equitation Norge. Det er en del steder der det er et lite miljø og vi har kontakt med noen interesserte, men de ikke har kommet i gang med klubb enda. Vi kan sette deg i kontakt med andre interesserte i ditt område, og kanskje dere kan starte noe sammenSjekk også ut denne siden for informasjon om å starte en ny klubb.

 Working Equitation Møre og Romsdal 

Working Equitation Møre og Romsdal ble etablert i 2023 av en gruppe engasjerte sjeler med hjerte for sporten, hestene og menneskene.  

Klubben er ny og har som mål å spre kjennskap til og fremme Working Equitation gjennom lokal kunnskap, men også gjennom sin kontakt med det Portugisiske Working Equitation miljøet.

Her er alle velkomne uansett rase eller ferdighetsnivå. Terskelen for deltakelse skal være lav og velkomsten varm.

Det arrangeres treninger og fremover er målet å få satt i gang lokale konkurranser.

E-post: postwemr@gmail.com

Innmelding: Klikk her for å komme til skjema for innmelding

Sosiale medier

  • Instagram
  • Facebook

 Working Equitation Vestfold og Telemark 

Working Equitation Vestfold og Telemark ble etablert i 2021. Klubben arrangerer åpne treninger, og har arrangert både online og fysiske konkurranser, samt at de har arrangert cup der man kan samle poeng gjennom flere konkurranser i løpet av året. Det er en fin gjeng som driver denne klubben, og de vil gjerne ha flere med på laget! 

E-post: vt.workingequitation@gmail.com

Innmelding: Klikk her for å komme til skjema for innmelding

Sosiale medier

  • Instagram
  • Facebook

 Working Equitation Viken og Oslo 

Working Equitation Viken og Oslo ble etablert i 2021. Oslo og Viken er et stort område, men gjengen bak denne klubben bestemte seg for at det var bedre å ha en stor klubb som kan jobbe sammen, og så heller senere dele opp i avdelinger slik at man kan jobbe enda mer lokalt etter hvert som miljøet vokser. Klubben arrangerer åpne treninger og har arrangert Pay & Ride. 

E-post: wevikenoslo@gmail.com.

Innmelding: Klikk her for å komme til skjema for innmelding

Sosiale medier

  • Instagram
  • Facebook

 Working Equitation Trøndelag 

Working Equitation Trøndelag er en nylig stiftet rideklubb med base i hele Trøndelag. De har ukentlige online aktiviteter, åpne treninger, sosiale sammenkomster og masse morsomt på agendaen!

Det er viktig for klubben at alle medlemmene blir inkludert og føler at de kan få vise seg fram, derfor har de lagt opp veldig mye online aktiviteter i tillegg til de fysiske treningene og treffene.

 

En av klubbens viktigste oppgaver er å skape og holde på det gode miljøet hestene og medlemmene fortjener, derfor er de nøye med å støtte hverandre, lære sammen og løfte hverandre opp. De jobber sammen mot det positive.

 

Klubben har medlemmer helt opp til Bodø, alle er velkommen i denne klubben!

Hjemmeside: https://www.workingequitationtrondelag.com/
E-post: workingequitationtrondelag@gmail.com

Innmelding: Klikk her for link til innmelding på klubbens nettside.

Sosiale medier

  • Instagram
  • Facebook

Finnes det ikke klubb hos deg?

Working Equitation er ganske nytt i Norge, og vi jobber aktivt med å bygge opp sporten. Klubbene er et viktig verktøy i dette arbeidet, så dersom du ikke finner en klubb i ditt område, men har lyst til å drive med WE, ta kontakt med oss! Vi har kontakter med personer i mange områder, og setter gjerne likesinnede i kontakt med hverandre. 

Les mer om å starte klubb her.

bottom of page