top of page

om oss

working equitation norge

Working Equitation Norge ble dannet i 2016 for å danne et landsdekkende miljø for Working Equitation. Siden da har vi jobbet for at flere skal høre om sporten og at ryttere i alle aldre og fra alle grener skal få prøve seg på WE og se hvor morsom sporten vår er.

Nærbilde av hestebein som krysses mens hesten går sidelengs over en bom

Hva vi jobber med

Selv om formålet til Working Equitation Norge alltid har vært det samme, vil fokuset være litt forskjellig i perioder. Hele veien har vi hatt et stort fokus på å arrangere kurs og åpne treninger, slik at så mange som mulig kan få lov til å prøve seg på Working Equitation. Etter hvert som miljøet vokste ble det også naturlig å dele opp foreningen i mindre klubber, slik at man også kunne jobbe mer lokalt.

 

Å komme i gang med lokale klubber har lagt grunnlaget for å starte opp med konkurranser. I 2022 ble den første konkurransen som brukte det offisielle norske konkurranseregelverket gjennomført. I 2024 ble WEN en del av den internasjonale organisasjonen for Working Equitation, WAWE. Dette er veldig spennende, da det åpner opp for at norske ekvipasjer kan bli med i mesterskap!

 

WEN jobber aktivt med å støtte opp under lokale miljøer og hjelpe nye klubber som er i oppstartsfasen, utdanner dommere og teknisk personell, og tar seg av alt som gjelder sporten på nasjonalt nivå.

StyreT

bottom of page