top of page

klubber

For å jobbe med rekruttering og aktivitet over hele landet, arbeider Working Equitation Norge for å opprette lokale miljøer og klubber. Ved å bli med i din lokale klubb støtter du deres arbeid og kan være med å bygge et miljø for Working Equitation i ditt område.

Ung jente på ponni galopperer rundt en tønne med en lanse i en hånd

Working Equitation Norge jobber for å få spre WE i Norge, og i dette arbeidet står klubbene i sentrum. For å få i gang aktiviteter og miljøer over hele landet så er man avhengig av at det finnes lokale ildsjeler som vil dra i gang et miljø i sitt lokalsamfunn. Det er du som vet hvor man kan holde treninger og konkurranser, og det er du som kjenner hestemiljøet i ditt område, og denne kunnskapen er avgjørende for å få i gang et aktivt miljø.

 

Hvis du kunne tenke deg å engasjere deg og hjelpe til med å bygge et miljø for Working Equitation i ditt område, vi har noen tips til deg! Først, sjekk her om det finnes en klubb i ditt område. Hvis det finnes en klubb hos deg, ta kontakt, bli medlem, og spør hvordan du kan hjelpe til med deres arbeid. Hvis det ikke finnes en klubb der du bor, kan du ta kontakt med Working Equitation Norge. Det er en del steder der det er et lite miljø og vi har kontakt med noen interesserte, men der de ikke har kommet i gang med klubb enda. Vi kan sette deg i kontakt med andre interesserte i ditt område, og kanskje dere kan starte noe sammen. Sjekk også ut denne siden for informasjon om å starte en ny klubb

Alle som er medlem av en klubb som er tilknyttet Working Equitation Norge (forkortes til WEN) er via klubben også medlem i WEN. 

bottom of page