top of page

sløyfecup

WEN´s SLØYFECUP i Working Equitation!

 

Sløyfecupen er et morsomt og annerledes arrangement som går kontinuerlig gjennom året, og er åpen for alle medlemmer av en klubb tilknyttet WEN. Man kan delta i klasser fra LE - LA (middels og vanskelig klasse kommer), både digitalt eller som en del av fysisk, offisielt stevne. Sløyfecupen er kvalifiserende til å delta i NM (se NM statutter 2024).Cupen er tenkt som en utdanningsarena, der man som rytter kan starte, og få en bedømming i delprøvene DRESSUR og TEKNIKK. Når man har oppnådd en viss prosent i begge delprøver, får man sløyfe i henhold til måloppnåelse. (se statutter for året).


Videoer blir bedømt av dommer, og dommeraspiranter, og er en del av utdanningsystemet for teknisk personell i Working Equitation Norge.

I Sløyfecupen konkurrerer man ikke mot andre, men får tilbakemeldinger fra dommer, og kan lettere lage seg mål i forhold til hva man trenger å trene mer på. På denne måten ser vi at ekvipasjene får noe å jobbe mot og vil føle mestring etterhvert som de klarer stegene pr klasse. Kanskje noen til og med vil ha en intern konkurranse seg i mellom? Du kan delta så mange ganger du vil!
 

Pris pr delprøve, pr gang er 100,- For registrering av fysisk protokoll koster dette 50,- pr delprøve, pr gang.

 

Vi håper å se mange påmeldte i Sløyfecupen!

Se linkene under for mer informasjon:

Fortsatt usikker? Kontakt oss på post@workingequitationnorge.no så hjelper vi deg!

bottom of page